Pácienseknek

A fogtechnikus

Ha fogakról van szó, sokan csupán a fogorvosra gondolnak, pedig ma már a gyökérkezelés és a fogszabályozás kivételével szinte minden fogakkal kapcsolatos kezelés része a fogtechnikai munka. A technikai fejlődés a fogpótlások - akár esztétikus tömés, korona vagy protézis - tervezésében és elkészítésében is megkönnyítette a fogtechnikusok munkáját, de ez bizonyos esetekben tömegtermelési jelleget is adott ennek a szakmának - néhol napi több ezer fogat farag a gép. Ezzel egy időben felértékelődött a "kézműves" fogtechnikai munka, ami a páciensek egyedi jellemzőit és igényeit igazán figyelembe veszi. Aki jó fogtechnikust talál, kincset talál.

Kapcsolat a fogorvossal

A fogorvos szerepe megkérdőjelezhetetlen, hiszen szaktudására és tapasztalatára minden esetben szükség van... viszont sok múlik a fogorvos-fogtechnikus kapcsolaton is. Akár a lenyomatvétel pontosságára, akár a fogszín pontos meghatározására gondolunk, ez csapatmunka. Míg a fogorvosok többnyire 1-2 fogtechnikával dolgoznak, addig a technikus 20-30 fogorvos munkáját is ismerheti, így ő biztosan tudja, hogy fogorvos partnerei közül ki miben specialista.

Amit Ön nyerhet egy előzetes fogtechnikussal folytatott beszélgetéssel

Ha Ön először egy fogtechnikussal találkozik, és vele osztja meg a fogaival kapcsolatos elképzeléseit, akkor az olyan mintha a tervezővel egyeztetné jövőbeli autójának funkcióit, tulajdonságait és kinézetét. A SmileLab az esztétika és funkció tökéletes összehangolásával készít fogpótlásokat, melyekhez a felhasznált anyagok (pl.: cirkónium, préskerámia, fémkerámia) szakértő fogorvosait ajánlhatja Önnek.

A folyamat

  • Jelezze érdeklődését, ossza meg velünk fogaival kapcsolatos igényeit és elképzeléseit az alábbi űrlap kitöltésével
  • Jöjjön el laborunkba egy ingyenes és kötelezettségmentes beszélgetésre
  • Válasszon a javaslataink közül
  • Élvezze a fogászati szakértelem és profizmus előnyeit

Laborunk lehetőséget nyújt igény szerint egyedi munkára. Ezen munka során a páciens végig követheti a munkafolyamatokat és véleményét, elképzeléseit a fogtechikusnak személyesen mondhatja el, kérhet változtatásokat.

 

  • előre egyeztetett időpontban történő technikai munka
  • a páciens személyes jelenléte, igényeinek maximális figyelembevétele
  • teljes fényképes dokumentáció
  • anyagok és technikai eszközök hiteles és minőségi bemutatása
  • élettartam garancia